WhatsApp trik vám umožňuje aktivovať „skrytý režim“, aby ste sa neobjavili online ani „nepísali“

Technológie

S viac ako dvoma miliardami používateľov na celom svete WhatsApp je bezpochyby jednou z najpopulárnejších aplikácií na odosielanie správ.

Ak používate WhatsApp, je pravdepodobné, že máte základy, ale existuje množstvo užitočných funkcií, o ktorých ste možno nevedeli.



Jeden z najužitočnejších trikov vám umožňuje vyladiť nastavenia ochrany osobných údajov, takže vaše kontakty nebudú môcť vidieť, kedy ste boli naposledy online.

Funkcia „online“ WhatsApp je predvolená a informuje vaše kontakty, či ste online.

WhatsApp vysvetlil: Ak je kontakt online, má na svojom zariadení v popredí otvorený WhatsApp a je pripojený k internetu. Nemusí to však nevyhnutne znamenať, že si kontakt prečítal vašu správu.



Medzitým „naposledy videné“ sa týka posledného použitia WhatsApp.

(Obrázok: Photothek cez Getty Images)

WhatsApp v predvolenom nastavení nastavuje vaše nastavenia ochrany osobných údajov tak, aby každý kontakt mohol vidieť vaše potvrdenia o prečítaní, naposledy online, o a profilovú fotografiu.



Tieto nastavenia však môžete zmeniť, čo znamená, že vaši priatelia nebudú môcť vidieť, kedy ste boli naposledy online:

    1. Otvorte WhatsApp na svojom smartfóne
    2. Klepnite na ikonu Nastavenia v pravom dolnom rohu obrazovky
    3. Klepnite na položku Účet
    4. Klepnite na položku Súkromie
    5. Klepnite na „Naposledy videné“ a potom na Nikto
    6. Potvrdenia o prečítaní môžete tiež vypnúť v spodnej časti obrazovky
    Video sa načítavaVideo je nedostupnéPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

    Je potrebné pamätať na niekoľko dôležitých upozornení:

    - Ak nezdieľate svoju poslednú návštevu, neuvidíte, kedy ste boli naposledy online.

    - Ak vypnete potvrdenia o prečítaní, nebudete môcť vidieť potvrdenia o prečítaní od iných ľudí. Pre skupinové rozhovory sa vždy odosielajú potvrdenia o prečítaní.

    - Ak kontakt zakázal potvrdenia o prečítaní, neuvidíte, že si prezrel vašu aktualizáciu stavu.

    Aplikácie na iPhone

    Najnovšia veda a technika

    Aj keď neexistuje žiadny oficiálny spôsob, ako sa skryť, keď ste online, pre používateľov iPhone v systéme iOS 13 existuje záludné riešenie.

    Počkajte, kým na váš iPhone príde správa, aby sa na uzamknutej obrazovke zobrazilo upozornenie.

    Stlačte upozornenie nadol a zobrazí sa celý text – môžete sa posunúť nadol, aby ste videli celú správu.

    výhodné ponuky amazon prime day 2016

    Najlepšie na tom je, že kým si správu prečítate, nespustí modré zaškrtnutie ani neukáže, že ste boli online!

    Najčítanejšie
    Nenechajte si ujsť